Mellersta Skånes Kraft söker Verksamhetschef/VD

En liten organisation som både ger utvecklingsmöjligheter och kräver ”en spelande tränare” som ledare för verksamheten.

Mellersta Skånes Kraft ekonomisk förening är en lokalt förankrad energikoncern med kontor i Tjörnarp och Höör. Koncernen innefattar elnätsverksamhet till ca 2 500 kunder som drivs i den ekonomiska föreningen samt försäljning av el som drivs i dotterbolaget Mellanskånes Kraft AB. Totalt omsätter koncernen cirka 40 miljoner kronor och sysselsätter ca 8 personer.

Erfarenheter och personliga kvalifikationer

Tjänsten innebär att du är företagets ansikte utåt i allt som dagligen sker i ett mindre elnätsföretag och i ett litet elhandelsbolag.  Rapportering till myndigheter, kundkontakter och resultatansvar inför styrelsen är viktiga moment. Schemalagd beredskap förväntas dock inte. Vi tror att du är trygg med att arbeta nära människor.

Arbetets karaktär är sådant att du måste inneha allmän behörighet för elektriska installationer och förstå de ekonomiska villkoren för ett mindre elnätsföretag. Vi tror att detta innebär att du har tidigare erfarenhet av vår typ av verksamhet och vi är beredda att erbjuda bra villkor för en ny duktig ledare för Mellersta Skånes Kraft.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta nuvarande verksamhetschef och VD Kent Olsson 0706-370901 eller vår ordförande Agneta Paulsson på 0732-512371

Vi vill ha din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2019-12-05, helst via mejl till:  kent.olsson@mskraft.se