Enligt stadgarna ska medlemmarna kallas till ordinarie medlemsmöte den femte helgfria måndagen före ordinarie föreningsstämma. Vid årsstämman 2020 beslöt Fullmäktige att årsstämman för 2021 ska hållas den 28 maj.

Med tanke på den rådande Coronakrisen, så är det styrelsens uppfattning att vi inte kan hålla ett möte med medlemmarna där vi kan upprätthålla myndigheternas krav på distansering d.v.s. 2 meters avstånd och max 8 personer.

Vid styrelsemötet som hålls den 5 Maj på kontoret i Tjörnarp med början kl. 18, kommer det att beslutats enligt valberedningens förslag.

Mer information kring detta och annat finner ni i nedan dokument.

Information Medlemsmöte 2021

Vid frågor och synpunkter kan ni nå oss genom att klicka här eller maila till info@mskraft.se alternativt ringa på 0413-489 000.