På grund av förbättringsarbete på elnätet i områdena, Sa Tjörnarp, Spångahus, Sjöparken, Torup, Karlarp, och Sjunnerup, behöver MSKraft planera in ett antal avbrott under den kommande månaden fr.o.m. torsdag 20/8 kl. 08.00-12.00.

MSKraft planerar därefter ett avbrott per vecka i fem veckor framöver där det blir avbrott i specifika områden per tillfälle.

Information till berörda inför kommande avbrottsarbete, kommer att skickas via mail i de fall mailadress finns. I andra hand via sms om mobilnummer finns och i de fall då inte mobilnummer eller mailadress finns skickas informationsbrev till berörda fastighetsägare, gällande kommande avbrottsarbete.

Första avbrottet infaller torsdag 20/8 kl. 08.00-12.00.

Berörda stationer T327, T316, T315, T313, T312. Område. Del av Karlarp och Sjunnerup

 Strömlöshet garanteras inte under angiven tid.