Hörby FF 2021

  • 325 aktiva spelare
  • 70 ideella ledare och funktionärer
  • 20 lag anmälda till seriespel/sammandrag

Kärnan i föreningen är vår ungdomsverksamhet där vi har lag för pojkar och flickor från de börjar bollskolan när de är 5 år tills de kommer upp till våra herr- respektive damseniorlag.  Vårsäsongen 2021 har vi 20 lag anmälda till seriespel/sammandra. Därutöver har vi våra yngsta spelare mellan 5 – 7 år som oftast håller till på våra nya tremannaplaner med sarger som vi byggt under 2020.

Vår verksamhetsidé och värdegrund

För Hörby FF är det lika självklart som naturligt att satsa likvärdigt på flickor som pojkar, tjejer som killar och damer som män. Som den stora samhällskraft i Hörby kommun som vi är finns det inga andra alternativ och vi är både stolta och tacksamma över att så många barn och ungdomar ser ett värde i att sätta färg på Hörby IP under i stort sett hela året.

Hörby IP är den givna samlingsplatsen och klubbens främsta uppgift är att erbjuda en fostrande och sund miljö som hela tiden lever med klubbens inkluderande värdegrund som orubblig ledstjärna.

Med vårt övergripande mål ”Så många som möjligt så länge som möjligt” menas att spelare, ledare och föräldrar skall få ett livslångt engagemang för Hörby FF.

Stötta Hörby FF även via oss.

Bli ny elkund hos oss och ange kampanjkoden ”HÖRBYFF” när du tecknar ditt första elavtal så skänker vi 100 kr till Hörby FF.